LONDON

Hej! Ännu en vecka till ända..Jisses vad tiden går fort, och imorgon far jag och Freja till London för att hälsa på Ellen! Ska bli himlans kul att träffa Ellen och att bara vara tjejjerna! Och att åka till London som fortfarande känns som hemma! Ikväll blir det lite party, men det blir ju lugnt med tanke på att vi far imorgon bitti! See you all!! Kram Johanna



 Penseepelargon!!!



 Äntligen vår!!!

kanske vår på gång...

Kan det vara så att våren kanske äntligen är på gång...? Vi fick ju lite mersmak när vi hade några dagar av underbart och soligt väder..Självklart rusade alla, och även jag iväg till blomsteraffären och shoppade loss efter lite grönt och skönt...Men aj aj aj, så det blev sen!! Kallt, regn och snö...Fy sjutton vilken besvikelse att se de fina penseerna och murgrönorna stå ute alldeles ensamma i kylan...Medans vi andra satt inne och huttrade..Nog blev det några kvällar framför brasan allt!

Veckan som gått har varit bra! Har praktiserat och det känns fortfarande så roligt och lärorikt! Vi var med klassen i Göteborg i torsdags, närmare bestämt på Lilla Amundön -Ågrenska sjukhuset..De har en specialistavdelning inom tandvård, så det var väldigt intressant att se hur de jobbade och med vilken fantastisk pedagogik de jobbade! Kul dessutom att träffa alla klasskompisar igen och skvallra tandvård (och lite annat...!)

Idag har jag suttit mestadels framför datorn med ett arbete, som nu är skickat och klart!!! Bara ett kvar under praktiken! Skönt!

På lördag bär det av till London - jag och Freja (förhoppningsvis...om inte vulkanen börjar ryka igen åt vårt håll...) Ska bli kul att träffa dottern igen och se hur hon har det, och det ska bli underbart att komma "hem" till London igen efter några år!!! Ska träffa Jeff också hoppas jag, alltid kul att träffa GAMLA kompisar ifrån förr!! Vi har ju faktiskt kännt varandra i över 20 år!! Jisses!

Ha det så bra alla...Kramelikram Johanna











<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iF_w7oaBHNo&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iF_w7oaBHNo&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Long time...

Hej..Nu har det gått sådär lång tid igen..Kan fortfarande inte FATTA vart tiden tar vägen!! Praktiserade hela förra veckan hos en annan tandläkare, men idag var jag tillbaka hos Stefan och Ann-kristin..

Helgen var upptagen med att plugga protetik, ungefär lika upphetsande som det låter..Lördagskvällen tillbringades på Café Viskan tillsammans med väninnorna. Vi firade Anna-Klaras 40-års dag. Trevligt som vanligt, men ingen var direkt på hugget så det blev hemgång ganska tidigt. Kände paniken över att plugga, så det tog udden av det hele! Igår fyllde A-K 40 så jag och Eva-Lena överaskade henne med kaffe, tårta och presenter...ROLIGT!!

Som min dotter uttryckte det i helgen..."Du är en sån fyrtis" När jag sa att hon är en sån fjortis..(hormonerna hoppar...) Tack o Hej o kramelikram / Johanna ♥

ps Frejas rum är klart och dessa gardinerna har jag köpt! Tror det blir jättebra!!↓ (Jotex)










Vecka 2

Hej! Då var jag inne på andra praktikveckan! Jisses vad tiden bara flyger förbi! Just nu är jag praktikant hos en annan tandläkare då min ordinarie praktikplats har semester. Kan man tänka sig - lika roligt här och lär mig jättemycket, då alla jobbar så olika! Nytt nytt nytt och kul kul kul!

Verkar som våren äntligen kommit för att stanna, underbart att det är varmt och soligt! Humöret på topp! Jag och mannen var ute i trädgården hela kvällen i går för att plantera och fixa till. Eftersom vi beslutat att tillbringa sommaren hemma och inte som vanligt i Frankrike, så kan vi grejja lite extra här hemma inför sommaren...Kommer att bli konstigt att inte vara i Gemozac i år, och kommer defenitivt att sakna maten, vinet och SHOPPINGEN!!! För att inte tala om våra långa mysiga cykelturer i de franska vin landskapen..

Ja, ja...man vet ju aldrig vad som händer...Kramelikram Johanna

 Kunde inte låta bli..Måste ha en Frankrike bild med....

 sovrums skrivbordet med franska loppisfynd





 Lånad gullig bild....

april april

Hej! Idag är det en kall april-lördag.. Har planterat penseer (vita.....) men uj vad kallt det blev! Mannen håller på att trycktvättar verandan, och det var inte BARA att göra...(De som känner mig vet att jag gärna säger till John att " det är la bara å göra si o så...) men inte då...Då måste man åka o inhandla massor med saker...MEN, fint och vitt blev det igen efter mögelattackerna...

Igår hade jag och Eva_lena en heldag på stan (i solen...) och inhandlade fina 40-års presenter till en viss Anna-klara... Jättemysigt...Gick och fikade på Cafe Viskan och satt ute och glassade i solen - Så himlans härligt! Sedan på kvällen var jag och John på teater - jättetrevligt och go mat var det med!

Kram Kram Johanna

 "allt i hemmet"






RÄTTELSE!!!

OBS! Praktiserade givetvis inte i 24 timmar som jag just skrev på bloggen...Då hade jag sett ut sån här...:


Praktik igen..

Hej! Då var första praktikdagen till ända, har varit en givande och rolig dag på min nya praktikperiod, som denna gången är på en liten privatpraktik inne i centrala Borås. Närmare bestämt hos Stefan Larsson och hans fru Ann-Christine. Började kl 07 i morse och praktiserade till kl 07, så nu är jag allt mör i både fötterna och huvudet. Även om det är tredje praktikperioden så är det nya grejjer att lära sig! Misstänker att det kan bli en tidig kväll i sängen..

Imorgon tänker vi på mamma Ulla som ska dra ut alla sina tänder i överkäken - stackarn! Men det kommer att bli jättebra när allt är klart!!

Kramelikram Johanna


SPEGEL SPEGEL.... Hur många kan man ha? Svar : JÄTTEMÅNGA! Köpte flera stycken små mysiga rakspeglar i Frankrike - UNDERBARA!










Annandag påsk...

Hej! Då var påsken 2010 snart över...Har haft en härlig påsk med mycket umgänge och god mat! I Torsdags var det Loppisfest hos Minna, jättekul! I Fredags var jag och Freja hemma själva då mannen och sonen var i Norge och fiskade..Jättemysigt hade vi...Låg i soffan hela kvällen och tittade på film och pratade..I lördags kom pojkarna hem, även denna gång UTAN fisk..Vädret hade inte varit bra...De hade haft det bra i varje fall och det var ju det viktigaste! Vädret var toppen i lördags, så jag och Freja gick en lång promenad vid Pickesjön..Äntligen! Sedan på kvällen var vi på middag hos våra goda vänner Anna och Mats...Fick jättegod mat och var lika trevligt som vanligt! Igår söndag var det utflykt till Hornborgarsjön för att titta på alla tranor, barnen satt mest i bilen..Men jag tror att de egentligen tyckte det var ganska mysigt..På kvällen var det påskmiddag hos Helena och Gustav i deras båthus, god mat igen, men lite kallt då det blåste och regnade..Det ni, det kan man kalla att fira påsk! Idag har 3/4 delar av familjen (däribland jag..) dragit på oss en rejäl förkylning så idag blir det en lugn dag. Dessutom så ska jag börja praktisera imorgon så det kan nog vara bra att landa innan detta!!! Men kul ska det bli, fast lite pirrigt!!! Nu är det ju sista praktiken så nu känns det som om det är upp till bevis...Ha en bra vecka på Er alla! KRAM Johanna

 Lite nya fröer, b la Stevia som är en sockerersättningsväxt...Ska bli spännande och se hur det funkar!!! Dessutom fina påsar!!

 En av de sista bilderna på min älskade Douglas!


Påsk

Hej! Fattar inte vart tiden tar vägen!!! Veckorna rusar iväg, helt otroligt! Har varit en dålig bloggare på senaste! Vi slutade skolan i torsdags och nu är det dags för Praktik igen...7 veckor..Sedan är jag klar! Hurra!!!

Ska bli skönt att sluta studera även om det har varit en riktigt rolig tid i mitt liv..Men vill börja jobba nu! Är så laddad för det!

Igår var jag på fest hemma hos Minna som en start på påsken! Hon hade loppisfest, vilket innebär att alla tar med sig saker, kläder, filmer mm mm som man inte vill ha och så byter man det med varandra - JÄTTEKUL! Kom dit med en påse och kom hem med två påsar med nya saker - TOPPENKUL! Dessutom hade Minna lagat jättegod mat!!

John och Angus är i Norge och fiskar tills imorgon påskafton, så jag o Freja är hemma och softar!!! Ha en underbar påsk alla! Kramelikram Johanna


GLAD PÅSK!!!!








RSS 2.0