Vilken vecka!!!

Hej! Nu var det ett tag sedan sist men det har sin förklaring! En av de mest tunga veckor i mitt liv har det varit då vi var tvungna att fatta det ofattbara beslutet att avliva vår älskade varghund Douglas..Vi fattade beslutet i söndags efter lång tid av våndor..Men han blev bara sämre och sämre i sin gamla kropp så det kändes inte värdigt längre...Fruktansvärt jobbigt beslut att fatta, känner sig som om man spelar gud..I måndags åkte jag till Blå Stjärnan och bokade tiden, så jobbigt, grät så det skvalade redan i luckan...Vi fick tid på tisdagen, dagen därpå...Sedan var jag liksom tvungen att stänga av tankarna, för på tisdagen skulle vi ha praktiskt anestesiprov...Det gick bra...Men kändes tungt när jag släppte på känslorna igen efter spruttagningen...

Åkte sedan hem och väntade på det hemska...Kl 20.30 på tisdagkvällen fick Han somna in med huvudet i mitt knä och alla i familjen runt omkring sig...Saknar Honom enormt och huset är sig inte likt!!! Vilket tomrum!
Vi har fått underbart stöd ifrån vänner och bekanta, vad skulle man göra utan dem!!?? ♥

Kramelikram Johanna

 Min älskade Varghund Douglas... Lite gladare bilder på mitt nya överkast (H&M) och lite kuddar...
Thank God its Friday!!!

Oj oj oj vilken trött vecka detta varit! Skolan 3 dagar och en massa annat...så ikväll blir det Sushi och "så ska det låta"! Vi har planer på att åka till Göteborg och titta på den nya utställningen "And there was light" på Eriksbergs museet med Da Vincis senaste hittade tavla, Michelangelo och Raphael...Vilken grej! Vi bokade familjebiljett redan igår! Det här får man ju bara inte missa!! Men den andra planen är att gå på vernissage på Borås konstmuseum med en Tony Cragg-utställning och kanske ta den andra på söndag...Denna helg ska vigas åt konsten...Och barnen har inget val...!!!

Ha en underbar helg! Kram Johanna !!!!!!!

 Tony Cragg

 Tony Cragg

 Tony Cragg "örat" på Sandwallsplats"

Måndag och ledig!

Hej! Idag är det ledigt ifrån skolan då vi gick lång dag i torsdags. Jätteskönt även om det är kallt, men solen skiner! Jag har precis varit ute på en promenad med hundarna - Jättegott!
Helgen har varit ganska busy kan man säga med teater i fredags. Var där med väninnorna och den var sevärd helt klart! "Före detta" av Mattias Andersson. Sedan begav jag mig hem, medans några av de andra gick vidare till Bishop Arms.

I lördags var det PLUGG PLUGG PLUGG. En examinationsuppgift i Oral hälsa. Fixade klart den, så det kändes jätteskönt, för det innebar ju en ledig söndag och måndag utan pluggerier. Ska faktiskt bli jätteskönt att börja jobba och då ha lediga helger...Inte långt kvar!!

På lördagkvällen var det Melodifestivaltittning, och hör och häpna, men rätt låt vann !! Jätteduktig tjej!

Igår söndag var det städdag hemma hos oss (igen...), sen promenad i Ramnaparken med hundarna..Kul att se lite folk och svanar! På eftermiddagen träffade jag Theresa ifrån klassen och så var vi på klädkonsultation. JÄTTEKUL och lärorikt. En tjej som heter Jennifer och vars företag heter Mrs Ellinge. Det var viktväktarna som hade ordnat, riktigt kul och bra inspiration - så det kan jag rekommendera varmt!

Ha en bra solig dag alla! Kramar Johanna

 Mitt sängbord - en ommålad gammal järnspis som jag hittade i skogen...

 Schabloner ifrån en fransk marknad Mer franska fynd...

oj

Oj vad veckorna går fort! Redan torsdag!! Idag har jag och mina klasskamrater tillbringat på oralkirurgen för ytterligare en lektion i anestesi. Idag hade vi teori men nästa gång ska det ske i praktiken och vi ska öva på varandra, så det kan nog bli spännande...

Bara tre veckor kvar av tandsköterske teori sedan blir det 7 veckors praktik, tyvärr får jag inte vara på "min" klinik Tullen, MEN har fixat så jag kan vara hos min gulliga tandläkare med tandsköterska Stefan och Ann-Kristin..Ska bli kul att testa på privatklinik också!

Nu ska jag sätta mig framför brasan och varva ner efter en upptagen vecka med skola, konsert och imorgon teaterbesök med väninnorna! (Och i helgen ska det pluggas....Igen!) Kramelikram Johanna
kanske vår på gång....???

Hej! Undrar om det inte är lite vår på gång trots att det fortfarande är kallt...Kändes som om solen värmde på ett annat sätt idag...Visst vore det härligt om det snart blir VÅR!! Längtar!

Det har varit en härlig helg med mysigt umgänge med vännerna! Var hos Gustav och Helena igår på dagen och sa hejdå till Gustav som åker till Spanien nu i ett par veckor..Sååå himlans skönt!! Men nu får jag Helena för mig själv istället, och det är ju BRA! :-)

Igår kväll var det kill-fest hos grannen så min kära man mår inte sååå bra idag, men det verkar ha varit värt det...Så kan det gå...

Kram Kram Alla och ha en underbar vecka!! Johanna


 Så här kan man se ut när man först har rött hår och sedan bleker det...Lite vårigt och fint...Klippte Angus igår och han blev ju bra i varje fall!!

 Kanske man kan hänga ut lite tvätt snart!!! Hoppas!!fryser

Hejsan svejsan! Då var det fredag igen..Det har varit en lång vecka men nu är den till ända! I morses halkade jag iväg till montessoriskolan med barnen och sedan vidare till sjukgymnasten för en massage och akupunkturbehandling..Det var så halt på vägarna när jag hade parkerat bilen och gående stapplade dit att jag har träningsvärk i benen..Stackars alla gamlingar!

Eftersom snövallarna nu ä¨r så höga överallt så har vår lilla vovve Ceasar kommit på att man kan gå på snövallen vid staketet, klättra över staketet, balansera på brevlådorna som står där och säga Hej till både brevbärare och andra som ska hämta sin post...Jättetrevligt!!! ( Tycker Ceasar...)

Idag gjorde jag det igen, färgade håret...Lika bra att inse att jag trivs bäst som blondin...MEN, givetvis blev håret lite aprikos-rosa till färgen..Men ska bleka det igen i morgon...Lite fin vår-färg annars...:-) Kram kram Johanna
sol..

hej! Skönt att se att solen skiner, även om det är jättekallt! NÄR kommer våren tro? Läste på dotterns blogg att våren kommit till England i varje fall...
Igår spenderade jag och klassen hela dagen på Oralkirurgen för att gå anestesikurs. Mycket givande och mycket information. Vi ska ha 2 heldagar till sedan blir det prov på våra (eventuella) kunskaper...Vi hade en jättebra föreläsare och han var mycket pedagogisk så det ska nog gå bra hoppas jag..
Men började efter lunch igår att känna mig lite frusen och ont i kroppen...Och när jag kom hem på eftermiddagen hade jag ont i halsen, så nu är det fullt ös på att återhämta mig och bli frisk! Honungsvatten, gojibär och Kan jang.. Kram på Er! Johanna 

 Man sover faktiskt som skönast på en linnekudde när man är en gamal varghund...:-)

 En ny planta rosmarin ifrån Netto...

 Mina fina vita tulpaner som jag fick av tjejjerna i lördags i min vita korg!

turkost

Hej! Idag har vi varit och haft lektion på textilhögskolan istället för vår vanliga skola, då taket fortfarande utgör fara..Hoppas att snön snart kan försvinna! Idag kom det tyvärr ännu mer snö, så vi får väl se var detta ska sluta! Lördagens festligheter var helt jättekul, då mina väninnor hade fixat en rolig och träffande present med BARA vita saker(vita tulpaner, VITaminer, vitkål, vitvinäger,mm mm  vitt vin vitt vitt vitt......Vart kan de ha fått de ifrån tro?... Kvällen var lyckad, maten var god och alla var glada!!

Har blivit på verkad av alla vackra bilder av turkosa saker, så nu tycker till och med jag att det är fint...Kramelikram Johanna

 Min franska madonna...

 Min egen turkosa fjäril...

RSS 2.0