Jul

Hej! Julen närmar sig med stormsteg, idag är det bara en månad kvar...Har börjat mjukstarta lite genom att sätta in smågranar i glasburkar (som så många andra gör också...) Ha det gott alla! Kram JohannaOch så här kan det vara och är för det mesta när man vill sitta i soffan och äta ...ständigt påpassad....hi hi hi


Värme

Hej mina vänner! Vill verkligen tacka ALLA för erat fina stöd nu när det var lite kämpigt i mitt liv...Idag fick jag ett vykort (på posten!!!!) av min gamla väninna Annika som visade sitt stöd. Jag blev så ofantligt glad av denna omtanke och det känns verkligen i hjärtat att jag har sååå många människor som bryr sig om mig...TACK igen - ni är underbara! Det gråa kalla regniga November känns varmt just nu! Det är så viktigt att vi finns där för varandra och skickar också en stor tanke till Theresa som har det jättetufft just nu då hennes pappa gick bort i helgen!

KRAM Johanna ♥


söndag

Idag är det en riktigt grå och regnig söndag...Jag och John har därför varit och solat solarium för att få lite ljus på våra vita vinterkroppar...
Har i varje fall fått lita saker gjort som har legat på 2hold" ett par veckor då som ni vet hjärnan har varit lite upptagen med annat... Så nu är CSN-brevet ivägskickat, Ryanair bokningsändringen är fixad och har även börjat att titta på arbete 2 på praktiken...Vi får se hur jag gör...Nu börjar det att lukta riktigt gott nerifrån köket så nu ska jag gå och äta lite söndagsmiddag med la familia...

Kram Johanna

Och detta är till Mannen...


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright. -Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels, goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without-you* I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I-don´t deserve all the love, that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my-face, and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without-you I wouldn't survive

TAKIDATack!

Tack käre gode gud, eller något...Fick mitt provsvar idag och det visade sig vara godartat! En bindvävsknuta "bara"..Detta var en riktig pärs så nu ska jag koppla bort allt som har med cancer att göra...Trevlig helg alla ni som stöttat mig genom de här 2 tunga veckorna!

 Love You all! Kram Johanna

  Vad vore livet utan vänner och familj???


Lite färg skulle inte skada...

jahaja...då var det torsdag igen! Vilken otroligt grå och färglös vecka det varit! Grått och svart grått och svart med diverse liter regn på det och lite Novemberblåst för att lätta upp det hela...

Veckan började ju inte så bra med min Mammografiupplevelse..Men har väl under veckans gång börjat att inse att det kanske egentligen var ett Bra besked de gav mig och inte det katastrofala besked som jag hade målat upp i fantasin...Imorgon ska jag få svar på biopsin de tog så då vet jag..Lite pirrigt men inte alls så som själva om-provet..Inte mycket jag kan göra i dagsläge så att säga...

Veckan på kliniken har varit fantastisk och jag lär mig mer och mer för varje dag och känner mig bra varm i kläderna nu! Riktigt roligt och fortfarande känns det som jag valt exakt rätt väg i livet! Inte illa va??? Kan ju bara inte fatta att det bara är 2 veckor kvar! Helt otroligt vad fort det har gått! Men som de säger: "Time flies while having fun"...

Nu lite glada färg bilder ur Broarnes internet sida..Lite ifrån Rice, Greengate och annat...Behöver lite färg just nu med allt som är grått ute...Kram på Er alla!

Johanna


...

Vilken dag det varit...Började dagen med att komma en dag för sent till mammografiundersökning nr 2. Har varit alldeles hispig över detta och räknat ut att jag med all säkerhet skulle få mitt dödsbesked just idag...De började med att röntga mina bröst, sen hänvisades jag till att sitta och vänta, och det var då det började...Tårarna bara rann och jag var så orolig! Fruktansvärt! Sedan kom en läkare och jag fick lägga mig på en brits och där gjordes ultraljud...Och rätt som det var sa hon.."Där är den".
 Det var nog då mitt hjärta slutade slå en mikrosekund...Det de hittade var en Bindvävsknuta och det spelade ingen roll hur många gånger hon sa det  - jag bara grät...De stack sedan in en nål i höger bröst och tog en biopsi på knutan och de skulle snabba på svaret med tanke på min oro, så på fredag ska jag få den slutgiltiga domen..MEN...Jag tror att det blir bra faktiskt nu när jag väl lugnat ner mig...Huga vad hemskt att vara så hispig inför bara ordet cancer! Som tur var var mannen med hela tiden...!

Stannar hemma idag ifrån min praktik då jag är alldeles slut av all oro och sömnsvårighet i natt!

Kram Johanna

Så här kommer lite röda och glada bilder!!!


oj vilken vecka!

Jahaja...då var det torsdag igen...Jobbade till kl tolv idag och fick ett riktigt anfall av trötthet efter frukostrasten...Åkte hem och åt lite middag, jagade hunden Ceasar runt kvarteret då han hade lyckats göra sig mikroskopiskt liten och komma ut under staketet..sen hämta barn och sist men inte minst lyckats bli klar med min examinationsuppgift! Gott!

Det har varit en ganska jobbig vecka mentalt med tanke på brevet ifrån mammografiavdelningen och imorse ringde en vänninna och berättade att hennes svärmor hade somnat in igår efter en kort tids sjukdom..Tänker på hela familjen och hur jobbigt det är att sörja och att även tillåta sig att vara riktigt ledsen...!

R.I.P Ulla

Kram Johanna


Vinterrusk

Hej ! Vilket oerhört fruktansvärt tråkigt väder vi har just nu! En skala mellan grått och svart med regn och blåst!..Hua!
Livet rullar på fasligt fort med praktiken som fortfarande är lika rolig och lärorik...Idag har jag varit med klinikens tandhygienist då tandläkaren jag brukar vara med var sjuk..Jättespännande och roligt (tyckte jag). Lärde m,ig jättemycket både vad Philippa gör som tandhyg och om tandsten och dess biverkningar..

Just nu är jag dock lite(!) orolig då jag igår fick ett brev ifrån mammografikliniken där jag var för ett par veckor sedan att de ville göra en kompletterande undersökning...OM man nu hade varit en ickehypokondrisk person så hade det kanske varit lite lättare, MEN....Paniken steg och samtal till kliniken för mammografi, väninnorna och så klart Mamma...Så nu vet ALLA att jag ska på återbesök på måndag och jag HOPPAS och BER att inget ska vara fel! Inte nu, inte någonsin...Hjälp!!!

Här kommer lite glada bilder för att muntra upp detta inlägg en smula... Kram alla och håll tummarna för mig på måndag morgon! KRAAAAM Johanna En trött gammal varghunds-gubbe...

 Var inte denna lilla lampan gullig!?!


hej igen!

Då var det onsdag igen! Har haft tre ganska långa dagar på Tullens ftv men sååå himla roligt och lärorikt! Lär mig massor hela tiden och glömmer nästan av att gå hem! Det är väl så det ska vara tror jag! Känns som jag hittat rätt - Hurra!

Hösten börjar så sakteliga glida över i vinter och i natt är det varning för snö, så nu börjar det allt snart! Det är mörkt på morgonen och mörkt när man åker hem på eftermiddagen...hua! Har tagit några pre-jul bilder...Saknar mamma och Åke förresten, de åkte hem till Nyköping idag...- det var skönt att ha dem här! Mysigt att sitta och prata på kvällarna, och skönt att de fanns för mig, John och barnen i all stress med körningar och diverse andra saker...Puss på ER!

Här kommer lite bilder ...Kramelikram! Johanna
RSS 2.0