kallt o regnigt....

Hej! Idag är det riktigt kallt och regnigt här i Borås...Inget vidare alls...Så här kommer lite somriga bilder och lite visdomsord...

Krameli kram Johanna

Life is meaningless only if we allow it to be. Each of us has the power to give life meaning, to make our time and our bodies and our words into instruments of love and hope. Tom Head
KÄRLEK ÄR DET VIKTIGASTE I LIVET!!! Kärleken till våra barn, till oss själva och till varandra, utan kärlek så blir allt annat meningslöst... Inte glömma!!!


Ett tag sedan...

Hej...var nästan inne på att lägga ner bloggen på grund av mitt eget bristande intresse, men har kommit på att jag visst vill fortsätta med den! Känns bra! Det har bara varit så himlans mycket ända sedan jag slutade skolan och har inte kunnat lugna ner mig och gå ner i varv, utan det kändes som om jag bara flög och flängde, vilket till slut resulterade i att jag kände mig lite "utbränd"...Men inte riktigt, ändå..Men har man en gång varit nere i stressträsket så lär man sig känna igen signalerna i kroppen, så det var bara att slå av på takten och sluta med alla måsten...men nu är jag tillbaka, med ytterligare en lärdom i bagaget..Jag har dessutom jobbat ganska mycket sista veckan, typ 10-timmars dagar då vi hade jouren för hela Borås med omnejd, men det har varit SÅÅÅ jätteroligt att arbeta på riktigt! Och det gick kanonbra! Tjohej!!

Sedan har dottern kommit hem på visit i en vecka så idag är alla mina barn hemma och det är så roligt att vara fem runt matbordet igen!!! Har saknat henne mycket, och i kväll ska bara jag och Ellen gå på bio och se Eclipse - megamysigt!! På tisdag åker hon tillbaka till London igen, så det vill till att ta vara på tiden tillsammans!!!

ses snart! Kramar Johanna


tisdag i juli...

Hej! Har lyckats att dra på mig en liten sommarförkylning..Mindre kul! Men "kan-jangar" och kör alla möjliga knep som det går för att bli av med den..Idag har jag varit ledig, men jobbade igår i Sandared:-)

Angus fyllde 13 igår, min lilla bäbis..Som sagt - vart tar tiden vägen?? Vi var på beställning ute och åt på Thairestaurant dagen till ära, med familjen och kompisar - MYSIGT!
Ett litet avslaget bloggande blir det idag... Kram Johanna


Detta fick jag på facebook av min äldsta dotter Ellen som nu bor i England, men som kommer hem om en vecka och hälsar på!!!!

SOMMAR

Bilderna får tala för sig själva...Jag älskar sommaren!!! Kram Johanna Sommarsäng...

sommarlov

Godkväll...Sitter uppe efter det att alla gått och lagt sig vilket kan vara ganska skönt nu när både jag och barnen är hemma tillsammans en hel del...Man kan ibland behöva lite utrymme för sig själv...Satt precis och pratade och tog ett glas vin med Ulrika(grannen...) Mysigt, men idag var det kallt och igår var det varmt...Undra HUR vädret blir i morgon..??

Jag har jobbat måndag och tisdag så idag passade jag på att göra alla trista saker som t ex gå till AF och lämna in lite papper...men sen passade jag även på att springa på stan en stund och fynda sommar-rea grejjer...

Imorgon fyller lilla Freja 15 år...Jisses vad tiden går!!! Så då ska vi gå ut och äta på kvällen - MYSIGT!!

                                                       GODNATT OCH SOV GOTT!!!
                                                          
                                                                 Johanna ♥

Denna fina blomma fick jag av Pelle O Ewa i examenspresent!! Min nyinköpa Netto-kruka!!

 Mitt nya OCH-tecken köpte jag på "Slott och koja"

                            ♥ ANGUS OCH NISSE ♥
RSS 2.0