kanske vår på gång...

Kan det vara så att våren kanske äntligen är på gång...? Vi fick ju lite mersmak när vi hade några dagar av underbart och soligt väder..Självklart rusade alla, och även jag iväg till blomsteraffären och shoppade loss efter lite grönt och skönt...Men aj aj aj, så det blev sen!! Kallt, regn och snö...Fy sjutton vilken besvikelse att se de fina penseerna och murgrönorna stå ute alldeles ensamma i kylan...Medans vi andra satt inne och huttrade..Nog blev det några kvällar framför brasan allt!

Veckan som gått har varit bra! Har praktiserat och det känns fortfarande så roligt och lärorikt! Vi var med klassen i Göteborg i torsdags, närmare bestämt på Lilla Amundön -Ågrenska sjukhuset..De har en specialistavdelning inom tandvård, så det var väldigt intressant att se hur de jobbade och med vilken fantastisk pedagogik de jobbade! Kul dessutom att träffa alla klasskompisar igen och skvallra tandvård (och lite annat...!)

Idag har jag suttit mestadels framför datorn med ett arbete, som nu är skickat och klart!!! Bara ett kvar under praktiken! Skönt!

På lördag bär det av till London - jag och Freja (förhoppningsvis...om inte vulkanen börjar ryka igen åt vårt håll...) Ska bli kul att träffa dottern igen och se hur hon har det, och det ska bli underbart att komma "hem" till London igen efter några år!!! Ska träffa Jeff också hoppas jag, alltid kul att träffa GAMLA kompisar ifrån förr!! Vi har ju faktiskt kännt varandra i över 20 år!! Jisses!

Ha det så bra alla...Kramelikram Johanna<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iF_w7oaBHNo&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iF_w7oaBHNo&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Kommentarer
Postat av: Anna

Önskar er en trevlig resa till London, ha så jättekul! Fast det vet jag ju att ni kommer att ha;) Kramar Anna, Burträsk

2010-04-30 @ 16:50:40
URL: http://annaskonstsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0