Sommarlov

Hej! Då var det första dagen på sommalovet...Fantastisk början med det fina väder som är. Vi hade en liten lätt avslutning igår med först fika och sen var vi nere på stan och åt på Thai Silk Palace. Jättegott och mysigt att göra något med alla utanför skolan..! Kommer att bli tomt utan mina roliga kompisar på skolan, men vi träffas ju till sensommaren. Kul när man möter på sådana härliga tjejjer!

I Lördags var det fest med utgång, har väl börjat hämta mig sen dess, men det tog en stund med tanke på att Champagnen flödade vid två-snåret - Inte bra men Kul hade vi...:-)

 Igår var vi skolan på möte och det har efter test konstaterats att Angus har Dyslexi, kändes bra att få veta och bekräftat den misstanke som vi haft...Nu kan vi och skolan sätta in rätt hjälp för att hjälpa Angus på bästa sätt..Skönt med ett sådant engagemang ifrån skolan och att det finns så mycket hjälp för honom så att han kan klara av sin skoltid på ett mindre smärtsamt sätt..Fantastiska lärare på Montessori! Angus fröken Marianne är guld värd och hon har ett fantastiskt och hjärtligt engagemang i sina elever!

Nu lite bilder innan storstädningen drar igång...Kramelikram/ Johanna♥

 Utsikt ifrån Angus skrivbord

 Lite kvällsbilder med min nya kamera! Är jättenöjd med den!!!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0