Nedräkning...

Hej! Vilken underbar sommarvärme som kommit till oss här på nordliga breddgraderna...Man kan knappt fatta att det kan vara så kallt här när solen står högt och termometern visar på 30 grader...Har spenderat mest hela helgen med att "passa" grannarnas pool...Jätteskönt! Vi passade även deras dotter på 7 år - Allis. Jätteroligt att få en liten tjej i huset igen. Tyvärr var Angus bortrest med sin kompis Filip till deras sommarställe i Ugglarp, så hon kunde inte leka med sin favoritkille, men Freja och hon tillbringade mycket tid ihop. :-)

Nu börjar det dra ihop sig till avresa, John stod och fixade allt med bilen igår så den ska gå som ett skott hela vägen till vårt älskade gemozac. Ska bli oerhört skönt att vara i Frankrike i en månad och bara ha det skönt och rå om varandra! Kan verkligen behövas efter denna våren med allt som varit...Livet är ju inte alltid så lätt, och att man ska hinna med allt och alla och vårda relationer till alla och envar. Men vi har lyckats ta oss igenom det hela och står nu på enad front igen, Tack o lov!
Så på fredag då drar vi! Först till våra goda vänner i Holland för att stanna där tills söndagmorgon och sedan fortsätter vi vår väg till Frankrike - Gemozac...Blir gott när vi väl har kommit fram!  Kram Johanna



 Lilla Allis Brallis - vår lånetjej..:-)

 poolpassning på hög nivå....



 Min blommande fetknopp.. Olivträdet har fått flytta ut...

 Ett litet krusbär...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0